vrijdag 5 maart

14.00 - 22.00 uur

Standhouders

Zijn voor jouw bedrijf hoveniers en zelfstandigen in de grond-, weg- en waterbouw dé doelgrotep? Meld je dan aan als deelnemer voor het
GroenGrijs event en laat zien wat je te bieden hebt!

Het GroenGrijs event is 3 jaar geleden kleinschalig begonnen maar gaat flink uitbreiden, dit is de kans om op een leuke beurs met ontspannen sfeer jouw bedrijf te laten zien!
Welke sectoren vind je terug op het event? Denk aan boomkwekers die bomen en planten leveren, beregeningspecialisten, bedrijven gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden/zwemvijvers, maar ook autobedrijven, accountants, banken, verzekeraars en nog veel meer…

Als je deelneemt krijg je niet alleen een stand op het event maar ook twee keer deelname in het magazine middels een eigen advertentie. Deze magazines verschijnen in oktober en februari en worden geadresseerd verstuurd direct aan de juiste doelgroep.
Verder word je meegenomen in een social media campagne en andere reclame-uitingen. Uiteraard bevat dit pakket ook consumptiebonnen en word je daar mee voorzien van eten en drinken. Voor meer informatie mail je naar karin@elan-media.nl of schrijf je nu in!

Bezoekers

Net als voorgaande jaren wordt het georganiseerd door leveranciers uit de groen/grijze sector om je kennis te laten maken met hun bedrijf. Maar in 2021 worden er diverse bedrijven aan toegevoegd, de deelnemende bedrijven zijn o.a. actief in machines, gereedschappen, bedrijfskleding, planten, bestrating, en nog veel meer!

Op dit event zijn zoveel dingen te beleven! Denk hierbij aan inspirerende sprekers, interessante workshops zoals het uitoefenen van een klimtechniek of middels een VR-bril een tuin te beleven.

Ook aan de kinderen is gedacht, zo is er bijvoorbeeld een springkussen aanwezig en kan je een ijsje halen.
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 3,50 per persoon. Dit is entree inclusief consumptie. Bestel ze hier!

Meld je aan en bezoek vrijdag 5 maart onder het genot van burgers en andere lekkernijen de gezelligste beurs in ’t Groen Grijs! Dit jaar op de locatie van Agro de Arend welke gevestigd is op het Agro Business Centre in Opheusden.

Tickets bestellen

Website realisatie: Elan Media Group BV